Sense Of Style betalingsmetoder

Amor Collections

Smukke mode tørklæder fra hollandske Amor Collections.

Alle tørklæderne fra dette mærke er virkelig lækre og feminine i designet, og med smukke farver og mønstre. Det er store tøklæder i meget høj kvalitet, til rigtig gode priser.

Du kan se alle vores tørklæder i webshoppen her >>


Amor Collections - Tørklæder fra Holland

Amor Collections er helt nye på det danske marked, og vi er blandt de første forretninger, som fører dem.

Vi har valgt at tage mærket hjem, da det er nogle af de smukkeste tørklæder, vi har set længe. Vi så dem første gang på modemessen i Bella Centret, og var solgt med det samme. Designs, kvalitet og priser gik op i en højere enhed, og matchede vores ideologi om luksus til rimelige priser perfekt.

Flere af tørklæderne har fine lurex detaljer i guld eller sølv, der gør dem ekstra smukke og elegante. Du kan se på selve produktbeskrivelserne på alle tørklæder, om de har sølv eller guld detaljer i designet.

Med alle tørklæderne fra Amor Collections følger en flot bærepose, der er syet af gamle aviser, og har flettet textilhank.

Poserne er syet af indiske kvinder, gennem et projekt, der hedder Pradan.  Arbejdet med at sy avisposerne har gjort, at disse kvinder er blevet økonomisk uafhængige, frie af fattigdom og kan nu klare sig selv.

Vi er stolte af at kunne støtte dette projekt, gennem salg af tørklæder fra Amor Collections.