Sense Of Style betalingsmetoder

Armbånd

Tynde armbånd, brede armbånd, armringe, bangles og knyttede eller flettede armbånd. Vi har armbånd med charms, med perler, krystaller eller farvede ædelsten, samt helt enkle og klassiske armbånd, i enten sølv, forgyldt, oxideret sølv, læder, snor eller satin.

Du kan bære ét armbånd ad gangen, hvis du er den klassiske type, eller du kan sætte flere sammen, for et lidt mere råt look. Bland gerne nogle af forskellige modeller eller farver - det ser flot ud!


Størrelser på armbånd

På alle vores armbånd har vi taget højde for, at kvinder er bygget forskelligt. Derfor er vores armbånd enten med justerbar lås (og centimeter-interval er opgivet), eller også kan armbåndet fås i flere størrelser.

Du kender sikkert allerede omkredsen af dit håndled, og dermed din armbåndsstørrelse, men hvis du er i tvivl, og gerne vil måle den, er den nemmeste måde, at bruge et stykke snor. Du binder simpelthen snoren om dit håndled lidt løst (det kan være en god idé, at få én til at hjælpe sig), binder en knude, og klipper derefter snoren over - lad knuden sidde på. Så strækker du snoren ud på bordet, og måler længden af den med en lineal eller et målebånd. Voila - dér har du din armbåndstørrelse.

Hvad er armbåndet lavet af?

Vi har både armbånd i ægte materialer som sterling og forgyldt sterling sølv, samt ægte sten (ædelsten og halvædelsten, som fx onyx, agat, labradorit, jade o.lign.) og ægte perler. Derudover har vi armbånd lavet af forgyldte og forsølvede metallegeringer, som er oftest kobberlegeringer (legering betyder blanding, og er den benævnelse man bruger i metallurgi). Vores armbånd kan også være med glasperler, kunstperler (skalperler/uægte perler) eller kunstigt fremstillede krystaller (cubisk zirkonia).

Alle vores produkter har en udførlig materialebeskrivelse, så du ved hvad du køber. Ægte materialer er naturligvis mere holdbare end belagte, og dermed mere ofte mere kostbare. Vi forsøger altid at vælge højeste kvalitet, når vi designer smykker, så du får mest muligt for pengene, men du skal altid være opmærksom på, at behandle dine smykker efter den anbefalede vejledning.

Vidste du, at vi hvert år bruger en del af overskuddet fra salget af smykker til velgørende formål? En af de gode sager vi har støttet flere gange gennem årene er wwf.dk - fordi vi er store dyrevenner, og gerne vil hjælpe verdens dyr.