Sense Of Style betalingsmetoder

Armbånd

I denne kategori finder du alle vores armbånd: tynde armbånd, brede armbånd, armringe, bangles og knyttede eller flettede armbånd. Vi har armbånd med charms, med perler, krystaller eller farvede ædelsten, samt helt enkle og klassiske armbånd, i enten sølv, forgyldt, oxideret sølv, læder, snor eller satin.

Du kan bære ét armbånd ad gangen, hvis du er den klassiske type, eller du kan sætte flere sammen, for et lidt mere råt look. Bland gerne nogle af forskellige modeller eller farver - det ser flot ud!


Armbånd i sølv og guld

Vi har et bredt sortiment af armbånd i sølv eller guld farve. Sølvarmbåndene kan både være lave af sterling sølv eller forsølve kobber, og guldarmbåndene er enten forgyldt sterling sølv eller forgyldt kobber. 

Det vil altid være noteret ved selve produktet, hvilket materiale det er lavet af.

Nogle af vores armbånd er i det der kaldes sort sølv, det laves via en proces hvor man oxiderer (ilter) sølvet, så det får den mørke farve. Det er lidt det samme der sker, hvis du lader dit sølvsmykke ligge fremme og aldrig pudser det.

Ind imellem kan du også finde nogle smukke armringe i vores udvalg i en af de nævnte metalfarver.

Perlearmbånd

Der er altid et bred udvalg af armbånd med perler i shoppen, alt fra de helt tynde, der er blevet så populære de seneste par år, til de mere eksklusive med store ægte stenperler og fine knyttede lukninger.

I vores sortiment er der armbånd med stenperlearmbånd i flere størrelser, disse armbånd har alle ægte sten, og det beskrevet ved hver enkelt hvilken type sten der er tale om.

Derudover har vi armbånd med små glasperler, og flere armbånd med ægte perler, typisk ferskvandsperler. Nogle få armbånd er designet med kunstperler - det vil altid være beskrevet på produktet, om det er ægte perler eller ej.

Armbånd med læder eller snor

Udover kædearmbånd og perlearmbånd har vi også en lang række armbånd, der er designet med lædersnor, satin- og silkesnor, eller andre smukke textilbånd eller snore.

Armbånd med knyttet snor eller knuder mellem perler er også et hit blandt vores kunder, og gerne på lager i webshoppen.

Vi får løbende nye armbånd hjem, så hold endelig øje, hvis du er på udkig efter et specifikt design - du kan også altid forhøre dig på kontakt@senseofstyle.dk

Størrelser på armbånd

På alle vores armbånd har vi taget højde for, at kvinder er bygget forskelligt. Derfor er vores armbånd enten med justerbar lås (og centimeter-interval er opgivet), eller også kan armbåndet fås i flere størrelser.

Du kender sikkert allerede omkredsen af dit håndled, og dermed din armbåndsstørrelse, men hvis du er i tvivl, og gerne vil måle den, er den nemmeste måde, at bruge et stykke snor. Du binder simpelthen snoren om dit håndled lidt løst (det kan være en god idé, at få én til at hjælpe sig), binder en knude, og klipper derefter snoren over - lad knuden sidde på. Så strækker du snoren ud på bordet, og måler længden af den med en lineal eller et målebånd. Voila - dér har du din armbåndstørrelse.

Hvad er armbåndet lavet af?

Vi har både armbånd i ægte materialer som sterling og forgyldt sterling sølv, samt ægte sten (ædelsten og halvædelsten, som fx onyx, agat, labradorit, jade o.lign.) og ægte perler. Derudover har vi armbånd lavet af forgyldte og forsølvede metallegeringer, som er oftest kobberlegeringer (legering betyder blanding, og er den benævnelse man bruger i metallurgi). Vores armbånd kan også være med glasperler, kunstperler (skalperler/uægte perler) eller kunstigt fremstillede krystaller (cubisk zirkonia).

Alle vores produkter har en udførlig materialebeskrivelse, så du ved hvad du køber. Ægte materialer er naturligvis mere holdbare end belagte, og dermed mere ofte mere kostbare. Vi forsøger altid at vælge højeste kvalitet, når vi designer smykker, så du får mest muligt for pengene, men du skal altid være opmærksom på, at behandle dine smykker efter den anbefalede vejledning.

Vidste du, at vi hvert år bruger en del af overskuddet fra salget af smykker til velgørende formål? En af de gode sager vi har støttet flere gange gennem årene er wwf.dk - fordi vi er store dyrevenner, og gerne vil hjælpe verdens dyr.