Sense Of Style betalingsmetoder

Guld Øreringe

Er du en guld-pige?

Så finder du her alle vores øreringe i farven guld her. Både ørestikker i guld, guld ørekroge med eller uden sten, guld creoler og hængeøreringe i guld.

Guld øreringene i vores webshop er enten forgyldt sterling sølv eller guldbelagt kobber eller messing.

Er du mere til sølv øreringe, kan du se vores udvalg her.


Øreringe i guld

Vores øreringe i guldfarve er enten forgyldt kobber, messing eller forgyldt sterling sølv. Vi har både øreringe med den klassiske gule guld farve (den danskerne kalder rødguld) og den moderne rosa guld farve.

Om du er til små klassiske guld øreringe, til de moderigtige lange øreringe i guld eller og du godt kan lide at skifte rundt mellem de forskellige styles, så kan du her i kategorien altid finde et bredt udvalg af øreringe i guld farver.

Husk at guldbelagte øreringe skal behandles som alle andre belagte smykker - læs mere om dette i vores smykkepleje-guide.

Guld creol øreringe

Kombinationen af de flotte creoler eller hoops, som de også kaldes, og guldfarven er en af vores absolut bestsellere. Det super feminine i guldfarven og de evigt populære creol øreringene er en stil som mange kvinder elsker - både i Danmark, men også i resten af verden.

Vi har altid et bredt udvalg af guld creol øreringe på lager, både med og uden sten, og vi forsøger altid at have de helt enkle, runde guld øreringe hjemme, gerne i flere størrelser, for uanset outfittet, så er guld creol øreringe altid et godt match.

Guld øreringe med sten

Er du til den meget feminine stil, så er vores guld øreringe med sten et rigtig godt valg. Især guld øreringene med dråbe sten i flotte farver og et smukt facetslebent spil, klæder kvinder, der er elsker den feminine og ladylike stil. 

Nogle af stenene er ægte halvædelsten, andre er kunstigt fremstillet krystaller. Det står altid i beskrivelsen, præcis hvilken sten der er tale om i det enkelte par øreringe.

Krystalstenene er oftest facetslebede og kan både være farvede eller helt klare, og sammen med guldet giver de det helt rigtige luksuriøse look, når man bærer dem.