Sense Of Style betalingsmetoder

Hårbøjler

Smukke og praktiske hårbøjler, der kan bruges af piger i alle aldre.

Vores hårbøjler kan bruges af både vokse og børn ned til ca. 4 år. Det er også muligt at dele dem, selvom man har forskellig hovedstørrelse.

Hårbøjler er en nem og hurtig måde at pifte dit look lidt op, så det bliver lidt mere lækkert og fuldendt. Vi har mange farver og styles at vælge imellem, og hårbøjlerne er super nemme at style for alle.

 


Hårbøjler til voksne

Alle vores hårbøjler kan bruges af voksne. De er fleksible, så de tilpasser dig din hovedstørrelse og form, og sidder godt og sikkert på hovedet.

Hårbøjler er blevet utrolig populært til voksne - de mange nye designs, der er kommet på markedet, er flot designede i lækre farver og materialer, og der fås langt flere flere forskellige typer hårbøjler til voksne end tidligere.

Dine hårbøjler en del af din garderobe og det fuldender dit look, når du vælger en hårbøjle i tråd med resten af stilen i dit aktuelle outfit.

 

Brede hårbøjler

De brede hårbøjler er virkeligt et hit. Hårbøjlerne skal kunne ses og er en populær accessory. Det handler ikke længere kun om at få håret væk fra ansigtet, men i lang højere grad om at style og pynte håret, samt at gennemføre sin stil - også når det kommer til hårpynt.

Især til voksne er de helt brede hårbøjler udført i textil populære, nogle af dem er så brede at de leder tankerne hen på en turban eller 20'ernes pandebånd.

 

Velour hårbøjler

Vi er storfan af velour, så vi har selvfølgelig et bredt udvalg af velour hårbøjler i sortimentet.

Vi har velour hårbøjler i mange farver og adskillige varianter - nogle hårbøjler er med riflet velour og andre er med almindelig velour. Flere af vores hårbøjler i velour er med knude på toppen, andre er helt enkle og glatte på overfladen.

 

Hårbøjler med knude

Vi har mange forskellige hårbøjler med knude.

De flotte hårbøjler er lavet af stof med en knude på toppen. De fås i forskellige farver, forskellige bredder og designs, udført i en lang varianter af stof. Nogle af vores hårbøjler med knuder har stikkede kanter for et flot finish, hvor stoffet breder sig ud på hver side af hårbøjlen.

Vores hårbøjler med knude kan bruges til både børn og voksne.

 

Hårbøjler til børn

Langt de fleste af vores hårbøjler kan også bruges af børn. Helt ned til 4 års alderen passer hårbøjlerne.

Det er super bekvemt at bruge hårbøjler til børn. 

Det er hurtig og nemt - uden for meget brok, som der nemt opstår når håret skal sættes op eller flettes. Bare på med hårbøjlen, og der er styr på lokkerne, så håret ikke hænger ned i ansigtet eller i maden. Og så ser det så fint ud, men de fine hårbøjler til de kære små.

Giv den endelig gas med match i match farven med tøj og hårbøjle på børn, ens farver fungerer godt på børn.