Sense Of Style betalingsmetoder

Hårpynt

I denne kategori finder du lækker hårpynt til kvinder og børn.

Vi har et stort udvalg af hårtilbehør, og der bliver løbende sat nye styles online. Mange af vores modeller kan bruges til både børn og voksne - du kan altid se på det enkelte produkt, om det er til begge eller kun barn eller voksen.

Vi holder hele tide øje med markedet, og sørger for at have nogle af lækreste designs indenfor hårpynt på lager, samtidig går vi op i. at de fleste af vores styles har et prisleje, hvor de fleste kan være med.


Smukke håraccessories online

I vores sortiment af accesories til håret, finder du en lang række hårting, der gør styling af dit hår nemmere og smukkere. Vores brede udvalg byder på hårpynt, der nemt kan pynte, samle eller sætte dit hår op, så du nemt kan få et stylet look uden at bruge timer foran spejlet.

Der er billede og mål samt beskrivelse på alle vores håraccessories, så du nemt kan se, om de passer til det formål, du havde tiltænkt dem. 

Mange af vores accessories til håret kan benyttes af både børn og voksne - det er udtrykkeligt beskrevet på hver enkelt produkt, hvem det er beregnet til, så du nemt kan finde det, du skal bruge.

 

Hårpynt til kort hår

Hårpynt er ikke kun til de langhårede - langt det meste af vores hårpynt kan også bruges af korthårede og dem med mellemlængde frisurer.

Alle vores hårbånd, hårbøjler og mindre spænder kan storst set bruges af alle - uanset alder og frisure, og har du pagehår, er det oplagt at bruge nogle af de flotte hårelastikker til en lille hestehale eller en fin knold.

Vores små brede hårnåle kan bruges til at holde styr på en pandelok eller til at løfte håret tilbage i den ene side i ægte 80'er stil. Brug en enkelt elle flere til at holde håret på plads, alt efter hvor kraftigt hår du har.

 

Hårpynt til bryllup og konfirmation

Skal du giftes eller konfirmeres, er det super flot at pynte håret med fin hårpynt i afdæmpede farver og funklende krystaller, eller hårpynt i guld eller sølv.

Har du valgt slør fra til dit brudehår, vil et smuk spænde være flot at pynte håret med. Hårpynten i beige, rosa og champagne farver vil være et oplagt valg til en brud, og det samme gælder hårpynten i guld og sølv.

Til en let opsat frisure til konfirmanden passer det perfekt med nogle af de flotte stenbesatte håraccessories eller en af de fine tynde hårbøjler i metallic farver.

Uanset den festlige anledning, og du er festens hovedperson eller du er gæst til bryllup eller konfirmation, er hårpynt prikken over i'et, når du vælger dit festoutfit.