Sense Of Style betalingsmetoder

Halskæde-længde guide

 

I tvivl om hvor lang en halskæde egentlig er, når den kommer på?

Brug dette skema som vejviser, når du skal shoppe halskæder. Vær dog opmærksom på, at det er en cirka guide, da alle kroppe har forskellig højde og drøjde, og derfor vil kæde ikke gå lige langt ned på alle.

Er du fx en spinkel kvinde med en meget tynd hals, vil du kunne bruge en kort kæde på 38 cm til at ligge lige i halsrundingen, mens de fleste gennemsnitsbyggede kvinder, og kvinder med bred hals, vil slet ikke kunne bruge så kort en kæde.

 

KLIK PÅ BILLEDET FOR AT SE DET I STOR STØRRELSE.

 

Du kan se eksempler på halskæde-længder i vores halskæde kategori. Vores halskæder fås i mange forskellige designs og materialer.

Vil du også have hjælp til, hvordan du skal pleje og behandle dine halskæder og dine andre smykker? Få en masse gode tips og råd i vores smykkepleje-guide.

Herunder kan du læse om snor-testen, som er en anden god måde, at teste en kædelængde på.

 

Sådan finder du den rigtige halskæde-længde

En af udfordringerne ved at købe sin halskæde online er, at man ikke kan prøve den på. Man har somregel en idé om hvornår og til hvilket tøj, man vil bruge den nye halskæde, og derfor har man også gerne en mening om, hvor lang den skal være.

Der er flere måder at tjekke dette på - en hurtig måde at skabe sig et overblik, over hvordan de forskellige kædelængder passer, er at benytte ovestående halskæde længde guide. Husk dog, at det blot er en cirka guide, da vi alle jo er bygget forskelligt. Vil du være helt sikker, så brug snor-testen også: En rigtig god måde, der også tager højde for din kropstype (højde & drøjde) er, at tage et stykke snor i den længde den givne halskæde har, binde den med en lille knude (husk lidt ekstra snor til knuden), og simpelthen prøve den om halsen. Så har man en rimelig præcis indikator på hvor langt kæde går ned.