Sense Of Style betalingsmetoder

Halskæder

Vi har altid et bred udvalg af halskæder, i flere forskellige materialer, designs og længder.

Ægte smykker eller bijouteri (belagte smykker). Sølv, sort sølv, guld eller rosaguld. Korte eller lange kæder, boheme halskæder med stenperler og kvaste. Halskæder med vedhæng, enkle eller besat med krystaller, med farvede halvædelsten eller perler. Eller store statement halskæder.

Vi forhandler fortrinsvist halskæder fra vores egne smykkebrands, som kun kan fås i vores webshop.

 


Halskæder til kvinder

Her på siden finder du vores sortiment af halskæder. Vi har specialiseret os i smykker til kvinder, så disse halskæde designs er alle henvendt til kvinder.

Vi har altid et stort udvalg af mange forskellige halskæde modeller, fra de klassiske kæder med et vedhæng i, smukke stenhalskæder og mala halskæder, til store statement halssmykker og chokers.

Vores halskæder kommer i mange forskellige længder, og der er altid angivet længde i centimeter på alle kæderne. Er du i tvivl om, hvor lang en halskæde går ned foran, så benyt vores tip længere nede på denne side.

 

Halskæde med vedhæng

Mange af vores halskæder har vedhæng i en eller anden form. De kan være en helt klassisk tynd halskæde med et fint lille vedhæng, som fx et hjerte, en måne eller lignende, men de kan også være de lange kæder med et stort eller flere vedhæng og charms sat sammen, måske også med en flot kvast også.

Som udgangspunkt kan de fleste vedhæng tages af halskæderne, men på enkelte sidder de fast på kæden, som en del af konstruktionen - spørg endelig, hvis du er i tvivl.

 

Lange halskæder

Vi elsker lange halskæder - 70, 80, 90 og helt op til 100 cm nogle gange. 

Det kan være rigtig flot at bære flere lange kæder sammen, men alle er designet, så de ihvertfald er smukke på alene.

Der er lange kæder med vedhæng i, men vores lange stenhalskæder er også altid super populære. Enkelte af de lange halskæder fås med fine snoede snore, forskellige typer stofbånd eller lædersnor.

Vores lange halskæder har ikke lås, med meget få undtagelser, da de alle nemt kan tages over hovedet.

Et godt tip er at hænge dine lange kæder op istedet for at krølle dem sammen i en skuffe eller et smykkeskrin, er der først kommer knude på en tynd kæde, kan det være svært at få det op igen, og stenkæderne lavet med wire kan de få et grimt knæk, når der bliver krøllet sammen i stedet for at blive hængt op.

 

Halskæder med justerbar længde

Flere af vores kæde-halskæder har justerbar lås, hvilket betyder at låsen består af et ekstra kædestykke, der kan lukkes ind i. Der er angivet 2 længder (i cm) - de beskriver den korteste og den længste mulighed. Derudover vil der adskillige længder i mellem, som kan benyttes.

Justerbar lås giver dig muligheden for at tilpasse din halskæde til din udskæring (på tøjet) og til dit halsmål. Dette er især godt på korte halskæder, der nemt kan blive for korte, hvis man har en lidt bred hals, eller vice versa, hvis man har en meget slank hals. Samtidig kan du sørge for, at kæden ligger perfekt på huden, i forhold til udskæringen på dit tøj.