Sense Of Style betalingsmetoder

Halskæder

Vi har altid et bred udvalg af mode halskæder, i flere forskellige materialer, designs og længder.

Ægte smykker eller bijouteri (belagte smykker). Sølv, sort sølv, guld eller rosaguld. Korte eller lange kæder, boheme halskæder med stenperler og kvaste. Halskæder med vedhæng, enkle eller besat med krystaller, med farvede halvædelsten eller perler. Eller store statement halskæder.

Vi forhandler fortrinsvist halskæder fra vores egne smykkebrands, som kun kan fås i vores webshop.

Er du ude efter øreringe, kan du se dem HER!


Sådan finder du den rigtige halskæde-længde

En af udfordringerne ved at købe sin halskæde online er, at man ikke kan prøve det på. Man har somregel en idé om hvornår og til hvilket tøj, man vil bruge den nye halskæde, og derfor har man også gerne en mening om, hvor lang den skal være.

Der er flere måder at tjekke dette på - en rigtig god måde, der også tager højde for din kropstype (højde & drøjde) er, at tage et stykke snor i den længde den givne halskæde har, binde den med en lille knude (husk lidt ekstra snor til knuden), og simpelthen prøve den om halsen. Så har man en rimelig præcis indikator på hvor langt kæde går ned.

En anden, og hurtig måde, at skabe sig et overblik over, hvordan de forskellige kædelængder passer er, at benytte vores halskæde-længde skema. Husk dog, at det blot er en cirka guide, da vi alle jo er bygget forskelligt. Vil du være helt sikker, så brug snor-testen også.

Halskæder med justerbar længde

Flere af vores kæde-halskæder (fx Carly DB Halskæde med Koral)har justerbar lås, hvilket betyder at låsen består af et ekstra kædestykke, der kan lukkes ind i. Der er angivet 2 længder (i cm) - de beskriver den korteste og den længste mulighed. Derudover vil der adskillige længder i mellem, som kan benyttes.

Justerbar lås giver dig muligheden for at tilpasse din halskæde til din udskæring (på tøjet) og til dit halsmål. Dette er især godt på korte halskæder, der nemt kan blive for korte, hvis man har en lidt bred hals, eller vice versa, hvis man har en meget slank hals. Samtidig kan du sørge for, at kæden ligger perfekt på huden, i forhold til udskæringen på dit tøj.