Sense Of Style betalingsmetoder

Julehandel 2018

Sidste frist for bestilling af julegaver denne jul er d. 19. december kl. 22.00.

Gavekort til udprintning kan bestilles helt til d. 23. december kl. 18.00 - de bliver sendt via mail senest d. 23. december kl. 20.00.

Julegaver kan returneres helt til d. 15. januar 2019!

Alle varer købt efter d. 1. november har automatisk julegavereturretten. Den forlængede returret kan også bruges på advents- og kalendergaver. Betingelserne vedrørende returnering kan du løse om i vores STANDARDBETINGERLSER.

Vi sender, som altid, med den billigste mulige løsning op til jul, og grundet den generelle travlhed hos de forskellige fragtfirmaer og PostNord, må der forventes længere leveringstid i denne periode - op til 8 dage. 

Alle ordrer der bestilles d. 19. og 20. december sendes enten som quickbrev eller pakkepost, så de kan nå frem til juleaften.

Webshoppen er åbent hele julen, og vi sender varer mellem jul og nytår, altså d. 27., 28. og 29., men som altid med B-post, og også her må der forventes lidt længere leveringstid end normalt. Står du og skal bruge dine varer her og nu, så send os en besked på kontakt@senseofstyle.dk, så finder vi en løsning.

Vi pakker hjertens gerne din ordre ind for dig, bare skriv det i kommentarfeltet, så laver vi en smuk gaveindpakning - GANSKE GRATIS!

 

Du kan finde lækre julegaver til kvinder i alle aldre i vores 3 forskellige priskategorier: