Sense Of Style betalingsmetoder

Lanterner

Intet spreder skønhed og hygge i et hjem, som levende lys i smukke lanterner.

Prikket over i'et i en lækker boligindretning er uden tvivl lanterner. De levende lys skaber liv, varme og stemning, om det er på kolde aftener indendørs, eller på terassen udendørs i de varme måneder.

I denne kategori finder lanterner fra brands som Cozy Room, Little Luxury Home og Nordal


Lanterner til stearinlys

I alle vores lanterner kan du vælge mellem at bruge bloklys eller fyrfadslys. Du kan også bruge lanternerne helt uden, bare til pynt, men når mørket falder på, er det super hyggeligt med det levende lys fra de smukke lanterner.

Der er glasindsatser i de fleste af lanterner, som skærmer flammen fra de lysene, så metallet ikke bliver for varmt.

Lanterner åbnes enten i toppen, hvor en lille krog skal løsnes, og toppen derefter kan løftes til side, eller med en drejemekanisme i bunden, som drejes til bunden kan tages ud, og et lys kan indsættes.

Lanterner i haven

En stor del af vores lanterner kan også bruges udendørs, det er specielt dem fra COZY room, som kan benyttes både indendørs og udendørs.

Om sommeren hygger de på terassen når solen er gået ned, og man nyder de lune sommeraftener udenfor. I vinterperioden skinner de så smukt mod den hvide sne, og skaber ekstra hyggeligt julestemning, hvis de pyntes med lidt gran og neg omkring.

Vi anbefaler dog at man ikke lader dem stå ude i vådt vejr, da de så vil ruste og ændre udseende og levetid. Men er du vild med endnu mere patina i form af rust, så vil vind og vejr sørge for dette, hvis du lader dine lanterner stå ude.