Sense Of Style betalingsmetoder

Leverandører

Vi bruger mange timer på at finde de rette varer til vores sortiment, indenfor interiør, smykker og accessories.

Dette betyder også at vi bruger lang tid på at finde de rette leverandører. Vores leverandører tæller kendte danske virksomheder, producenter fra andre europæiske lande, samt egen produktion og import fra hele verden.

 

En del af vores varer er fra eget brand, men ca. halvdelen af produkterne, du finder i webshoppen her, er fra eksterne leverandører. Kravene til disse, som det naturligvis også er til vores egne produkter, er at deres produkter skal være af meget høj kvalitet (kvalitet skal være over forventning ifht. pris), design skal have en høj æstetik, men samtidig være funktionelt og nemt at benytte. Design og stil skal harmonere med resten af vores sortiment, som kendetegnes ved at følge et eller flere af disse punkter:

- Luksuriøst

- Nordisk stil

- Rustik

- Elegant

- Feminint

- En snert af boheme

- En snert af Østens mystik

Vi foretrækker mærker der ikke kan fås alle steder, men har også valgt at blande enkelte store brands ind, som matcher den stil vi fører, og som har et stort produktudvalg, og ofte får nye styles.

Vi er forholdvis tro mod de brands, vi vælger at føre, men falder produktkvaliteten eller ændrer virksomhedens designlinje sig markant fra det, vi først valgte dem ud fra, bliver de udskiftet med nye mærker.

 

Vores aktuelle brands:

 

Lige nu fører vi følgende brands:

Sense of Style - vores eget brand der dækker produktion og import af interiør, tørklæder m.m. Oftest romantisk og boho chic design.

LEeNu - feminine modesmykker og lækker hårpynt i høj kvalitet og en bred designlinje.

Three M - dansk accessories mærke, der blandt andet forhandler smykker, tørklæder, bælter, hårpynt.

Nordal - interiør, brugskunst og møbler i nordisk stil.

Cozy Room - interiør og brugskunst i rustik nordisk stil, med et hint af Østens mystik.

The Travelling Band - interiør og brugskunst i rustik stilmix mellem Skandinavien og Indien.

Amor Collections - tørklæder i høj kvalitet i luksuriøst og feminint design.

Marie Lykke - ægte smykker i feminint design med en snert af romantik og boheme.

 

Er du interesseret i en vare fra en af vores leverandører, som vi ikke har på lager, hjælper vi dig gerne med at skaffe den, så vidt det er muligt. Denne slags ordrer kalder vi specialordrer.

Specialordrer har lidt længere leveringstid end normalt, skal betales på forhånd, og på enkelte må der forventes omkostninger på fragt. Send os en mail på kontakt@senseofstyle.dk, hvis du ønsker vores hjælp med at skaffe en bestemt vare.