Sense Of Style betalingsmetoder

Nordal

Danske Nordal har eksisteret siden 1991, og er et kendt familieejet interiør brand. Firmaet har et stort sortiment indenfor boligtilbehør, der blandt inkluderer møbler, indretning, brugskunst, textiler og meget mere.

Stilen er den lidt rustikke, nordiske stil, men firmaet favner bredt, og laver både meget enkle designs samt en masse fine sager i luksus boheme stilen, som vi elsker så meget. Billedrammer, fade, knopper, knager, fyrfadsstager, tæpper, brugskunst og andet boligtilbehør.


Vi har valgt Nordal interiør

Fordi deres designs er flotte og tidsløse, og kvaliteten af deres produkter er helt i top.

Mærket har et stort sortiment, og selvom stilarten varierer lidt, er der altid en rød tråd i deres produktdesigns. Det brede sortiment gør også, at vi altid kan finde nogle varer, der matcher stilen i vores eget sortiment perfekt.

Boligtilbehør fra Nordal er altid populært, og vi må derfor ofte melde udsolgte efter kort tid på mange af de fine sager fra mærket. Især knager og fyrfadsstager fra brandet hitter stort.

Stilen er tydeligt nordisk, men de henter gerne inspiration fra forskellige årtier og stilarter, og du kan derfor både finde indretningsprodukter med åbenlys 70'er reminiscens, og varer der ser ud som om det kommer fra en gammelt fransk slot. Alt med høj æstetik uanset design.