Sense Of Style betalingsmetoder

Ørestikker

I denne kategori har vi samlet alle vores ørestikker, så du hurtigt kan få et overblik over hvilke styles, vi har på lager lige nu.

Du finder både ørestikker med og uden sten, små ørestikker der sidder på øreflippen, dem der fylder lidt mere og måske har et lillevedhæng. De såkaldte crawlers og cuff øreringe er også vist her i denne kategori.

Trend tip: De meget små ørestikker er super populære lige nu, og vi har et bredt udvalg af modeller til dig, der er vild med disse mini ørestikker.

Vil du se flere øreringe, kan du finde dem her.

 


Små ørestikker

De øreringe det sidder på øreflippen, og har en lige stik, kaldes ørestikker, deraf navnet. De er ofte mere klasssiske i designet end andre typer øreringe.

Vi synes, det er super flot, når man brugere flere forskellige små ørestikker sammen. Det kræver dog at man mere end hul i hvert øre.

Vi har altid flere typer ørestikker i shoppen, det kan være med klare krystaller, med perler, eller det kan være ørestikker med stjerner eller fine forme.

Ørestikker i guld

Elegante ørestikker i forgyldt sterling sølv eller guldbelagte er et sikkert valg, hvis man er vild med det feminine og klassiske look.

Mange af vores guld ørestikkere er besat med små paverede krystaller, som giver et ekstra luksuriøst og ekklusivt udtryk. Ind imellem kan du også finde ørestikker med perler i vores sortiment, ofte er det med hvide perler, men også fine stikker med grå eller rosa kan være en mulighed.

Ørestikker i sølv

Vores sølvørestikker kan enten være i sterling sølv eller sølvbelagt. Enkelte af de sølvfarvede kan også være udført i stål - det står altid på selve produktet, hvilket materiale det er udført i.

Nogle af ørestikkerne i sølv har små fine facetterede krystalstene, nogle har perle og andre er helt uden sten og perler.

Nogle af vores ørestikker er også i sort sølv eller stål, enkelte er også sortemaljeret eller sortlakeret, det står altid på produktet hvilken type overfladebehandling og metal der er tale om.