Sense Of Style betalingsmetoder

Om Sense of Style

Tusinde tak for dit besøg her på Senseofstyle.dk - jeg håber, du har fundet nogle lækre varer i vores sortiment.

Jeg hedder Tina og grundlagde denne webshop i august 2007, så den har efterhånden en del år på bagen, kan du nok regne ud.

Dengang, som nu, var sortimentet henvendt til kvinder med interesse i mode, stil og indretning. Efterhånden er stilen og udvalget blevet mere præcist, og sortimentet tæller en lang række produkter som forhandles eksklusivt her.

 

Jeg driver Senseofstyle.dk sammen med min kæreste Christian, som blandt andet sørger for at jeres pakker kommer afsted til tiden. Jeg har en lang baggrund i salg og marketing i smykke- og modebranchen og har ved siden af mit arbejde her, uddannet mig til smykkedesigner.

Det er mig, der køber ind til webshoppen, og sortimentet er sammensat med vægt på luksus og elegance. Jeg går dog altid efter varer, der giver dig mulighed for at understrege din personlige stil, og så er det vigtigt for mig at tilbyde et prisniveau de fleste kan være med på, ihvertfald på langt de fleste varer i shoppen.

Jeg bruger lang tid på research af leverandører og test af nye produkter, så vi, så vidt muligt, altid sikrer vores intention om sammenhæng mellem design, kvalitet og pris.

Som beskrevet er flere af vores produkter private label, og kan kun fås her i webshoppen, det gælder blandt andet mange af vores smykker, hvoraf flere er mine egne designs.

 

Vi har valgt at tilbyde 2 forskellige fragtformer: "Gratis levering" og "Kviklevering".

"Gratis levering" er til dig, der godt kan vente et par dage ekstra på din ordre mod at slippe for at betale for din fragt.

"Kviklevering" er til dig, der gerne vil have din ordre hurtigt og derfor gerne vil betale en fast lav pris for hurtig levering.

Du vælger selv fra gang til gang, hvilken type levering du ønsker på den pågældende ordre, så leverer vi på den måde, du har valgt.

Du kan læse mere om vores fragt- og leveringsmuligheder under vores "Betingelser" her.

 

I foråret 2018 startede vi en kundeklub op, der tilbyder alle medlemmer en fast rabat på minimum 5%. Det betyder, at man som medlem altid får rabat på sin ordre - mindst 5 %.

Derudover får man mulighed for at deltage i eksklusive arrangementer, deltage i medlems-konkurrencer og får adgang til VIP-tilbud og eksklusiv før-adgang til Black Friday tilbuddene.

Alle har mulighed for at blive medlem af kundeklubben. Du tilmelder dig blot vores nyhedsbrev, så bliver du automatisk medlem og modtager din første rabatkode med det samme - du kan tilmelde dig her.

 

Er du på Instagram eller Facebook, vil jeg også opfordre dig til at følge os der, hvor du kan få masser af lækker inspiration, stylingtips og deltage i konkurrencer, der kun bliver afholdt på disse platforme.

 

Hvad siger vores kunder?

Det er vigtigt for os at tilbyde lækre varer til gode priser i webshoppen, men det er lige så vigtigt for os at give vores kunder en god og ærlig kundeservice. Heldigvis plejer det at lykkes, og vi har en masse glade, dejlige kunder, som ind imellem også har lyst til at fortælle om deres gode oplevelse hos Senseofstyle.dk:

★★★★★ Christina Andkjær Lundius, Harlev: Jeg bestilte de fineste lys lanterner - de blev hurtigt leveret og jeg blev forkælet med en pakke servietter. Tak for god service. Handler gerne her igen.

 

★★★★★ Karina Lindvig Fox Maule, Fredensborg: Så smukt udvalg. Super tjekket service ⭐️ bestilte den ene dag og modtog de smukkeste ørestikker den anden dag.

 

★★★★★ Lene Müller Nielsen, Fredericia: VIRKELIG god service. De er ærlige og forstående. De går virkelig op i at tilfredsstille kunderne, og hjælper godt på vej. Jeg er fan, og kommer HELT sikkert igen. 10 stjerner herfra.

 

★★★★★ Mia Franck Nersting, Gentofte: Fandt de skønneste øreringe og et tørklæde i sommerfarver - super hurtig forsendelse, og intet at sætte en finger på. Er bare rigtig godt tilfreds og kommer helt sikkert til at købe mere her snart.

 

★★★★★ Ole Vest, Ikast: Bestilt gave til kæreste. Hurtig levering og utrolig nem hjemmeside at bestille fra. Det er ikke sidste gang at kæresten skal forkæles med produkter fra senseofstyle :)

 

★★★★★ Anna Wind, Østerbro: Altid lækkert udvalg, hurtig levering og fantastisk kundeservice ❤️ Whats not to like.

 

-

Selvom vi godt kan se, at det er smukt, og at det på mange måder ville passe godt ind i vores sortiment, har vi, af etiske årsager, valgt ikke at føre ægte pels og skind fra eksotiske dyr.

-

 

Er du vild med vores billeder, eller det vi skriver her på webshoppen, så vi vil anbefale, at du nøjes med at nyde det her, for alle vores fotos og tekster er beskyttet af copyright, og må ikke kopieres. 

Du må selvfølgelig gerne låne vores billeder til at vise kæresten, kollegaen eller en anden, for at vise hvad du ønsker dig, men har du en blog, en webshop eller en et website, hvor du gerne vil offentliggøre billederne, så skal du indhente tilladelse af os først. Det gør du ved at skrive på kontakt@senseofstyle.dk og få en skriftlig tilladelse. Vores tekster må aldrig lånes - overskridelse af dette vil afstedkomme bøde og i værste fald retsforfølgelse.