Sense Of Style betalingsmetoder

Om Sense of Style

Senseofstyle.dk er ejet af kæresteparret Christian og Tina. Tina, der er smykkedesigner og uddannet dekoratør åbnede den første udgave af webshoppen i efteråret 2007, og Christian er gradvist kommet til indenfor de sidste par år.

Dengang, som nu, var sortimentet henvendt til kvinder med interesse i mode, stil og indretning. Efterhånden er stilen blevet mere præcis og eksklusiv, og sortimentet er fortrinsvis produkter som ikke fås ret mange andre steder.

Udover Christian og Tina tæller Sense of Style en mindre række leverandører og producenter, fra både Danmark og andre steder i verden, som alle er med til at gøre webshoppen til en lille oase af luksus og elegance, til dig og dit hjem. Vi gør vores ypperste for, at du hér finder produkter der giver dig en fornemmelse af kvalitet og skønhed. Vi satser desuden på at størstedelen af vores varer forhandles eksklusivt af os, og du vil derfor finde flere produkter og mærker, som bliver produceret udelukke til vores webshop. De produkter kan du finde her >>

Derfor vil du også opleve, at vi ind imellem har produkter, hvor der er et begrænset antal på lager, nogle gange kun ét enkelt eksemplar, og at disse ofte ikke kan genbestilles.  Vi lægger tit nye varer i webshoppen, gerne helt nye lækre sager, men ind imellem kan vi også være heldige, at få nogle af vores bestsellere hjem igen.

Vi har valgt at have gratis fragt på alle bestillinger, så det ikke skal være ekstraregningen til fragt, der holder dig fra, at få det du ønsker dig fra shoppen.

Selvom vi godt kan se, at det er smukt, og at det på mange måder ville passe godt ind i vores sortiment, har senseofstyle.dk, af etiske årsager, valgt ikke at føre ægte pels og skind fra eksotiske dyr.

Vil du vide mere om os, følge med i hvad der sker i shoppen, få info om nyheder, tilbud m.m., så vil vi opfordre dig til at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på Facebook.