Sense Of Style betalingsmetoder

Øreringe

Vi har altid et stort udvalg af øreringe. Både i ægte sterling sølv og forgyldt sterling sølv, men også i forgyldt og forsølvet. Her kan du både finde øreringe med og uden sten eller perler.

Du kan vælge mellem et utal af designs; klassisk og stilrent med og uden krystaller, eller måske er du mere til luksus boheme, eller den helt enkle retrostil. Ørestikker, cuffs og crawlers, hoops eller lange øreringe, med perler, funklende krystaller og stene eller bare i guld, sølv, rosa guld eller sort sølv. 

Vores øreringene er fortrinsvist fra vore egne to brands; LEeNu og Marie Lykke.

Ind imellem tager vi også designs hjem fra andre smykkemærker, hvis de passer ind i vores sortiment.


Øreringe som gave

Det er altid en god idé, at give øreringe som gave, når en kvinde ønsker sig smykker. Øreringe passer alle størrelser, og er nemme at style med tøj og andre smykker.

Er modtageren en klassisk type, er ørestikker og perleøreringe det sikre valg, er hun super feminin og eksklusiv i sin tøjstil, og ikke bange for en flæse, kan ægte sten og perler med lidt farve være et godt match. Unge og ungdommelige kvinder er ofte glade for hoops (også kaldet creol øreringe). Er hun den romantiske type, eller vild med boheme stilen, er øreringe med krystaller et godt valg. Kvinder der elsker det rå, vil ofte foretrække det mere enkle, og gerne sort eller almindelig sølv.

Vi pakker alle vores smykker pænt ind i æsker eller gaveposer, så de er klar til at blive foræret væk til en lykkelig modtager, allerede når du modtager din ordre.

Øreringe og allergi

Alle vores smykker er nikkeltestede og lever op til den gældende lovgivning.

Hvad mange ikke er klar over er, at man kan udvikle allergi mod andre stoffer og metaller i smykker end nikkel. Og med allergi er der sjælden nogen vej tilbage, når man først har fået det. Derfor er det en god idé, at tage følgende forholdsregler, når man bærer øreringe og andre smykker.

- Tag altid dine smykker, og især dine øreringe af, når du sover.
- Tag dine smykker af ved sport, havearbejde og lignende aktiviter, hvor du sveder.
- Brug ikke rensevæsker til belagte smykker.

Årsagen til at du ikke skal bære dine smykker konstant er, at den kemiske påvirkning de har på huden, er unaturlig, og er den konstant, er der større chance for at udvikle allergi. Derudover er din hud lettere påvirkelig, når den regenerer om natten eller er varm under fx træning.

Jo mere ædelt metallet er, jo lettere er det for din hud at acceptere det, derfor skal du ikke benytte rensevæsker, der er beregnet til ægte smykker, til metallegeringer som er belagt med enten guld eller sølv, da det vil resultere i at belægningen hurtigere bliver slidt af. Når det gælder rensning smykker, er forebyggelse generelt bedre end helbredelse - hvilket skal forstås på den måde, at det er bedre at opbevare dine smykker, så de ikke så nemt anløber, fremfor konstant at rense dem med kradse midler, der kan ødelægge belægning, opløse perlelim, og ødelægge overflade på perler, koral, rav og lignende organiske materialer

Vil du vide alt om, hvordan du passer bedst på dine øreringe og resten af dine smykker, så læs vores Guide til Smykkepleje.