Din kurv
Luk alternativ Ikon
LEVERING 1-3 DAGE | FRAGT 29 KR. | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 399 KR.

Returnering

Når du handler på senseofstyle.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning.

Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Dette betyder også, at den skal returneres med komplet emballage (som den blev leveret med) og at emballage ikke må benyttes som returindpakning. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at den er i ordentlig stand.

Du er alene ansvarlig varen for at returordren når sikkert frem til os og hæfter for den indtil den er os i hænde.

Derfor anbefaler vi, at du altid sender varen retur med forsikring og track and trace.

Med varen skal du vedlægge din ordrebekræftelse, som du modtog på mail ved bestilling, samt en kort beskrivelse af, om du ønsker varen ombyttet eller refunderet. Ønsker du at returnere varen, skal du kort beskrive hvorfor - vi stiller os ikke til dommer over en eventuel returnering, da du er i din gode ret til at returnere indenfor 14 dage. Vi vil blot gerne fange, hvis der er et produkt, som ikke lever op til vores høje krav, og derfor beder vi om en kort begrundelse.

Når du returnerer varen, skal den sendes til 
Sense of Style 
Præstebrovej 19 
2860 Søborg 
Danmark

OBS! Der er desværre INGEN ekspedition på ovenstående adresse, derfor kan returvarer IKKE afleveres på adressen og SKAL altid sendes med post.

 

Vi behandler retur- og byttevarer hurtigst muligt, og evt. refundering af betaling kan forventes senest 10 dage fra vi har modtaget returordren.