Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 399,- FRAGT 39,- | LEVERING 1-3 DAGE | GRATIS FRAGT v. 399,- | 14 DAGES RETURRET | E-MÆRKET - SIKKER HANDEL

Vi er en e-mærket webshop

I sommeren 2019 gik et stort ønske i opfyldelse. 

Vi har i lang tid ønsket at få e-mærket vores webshop, og nu gik tid og økonomi endelig op i en højere enhed, så vi kunne få det eftertragtede mærke på vores webshop.

Når en webshop skal e-mærkes kræver det, at man overholder en lang række krav og regler, der gør nemmere og mere sikkert for kunderne at handle på netop denne webshop. Derudover er vores kunder beskyttet bedre, end når de handler i webshops, der ikke er e-mærket.

Årsagen til dette er, at e-mærket yder en forsikret køberbeskyttelse på alle ordrer med op til 10.000 kr.

Det betyder altså, at dine penge er beskyttet af e-mærket, når du handler hos os, selvom det beløb du køber for mindre 680 kr., som er det beløb forbrugerklagenævnet har sat som grænse ved twister om køb af tøj, sko og accessories.

Vi er glade for at kunne benytte os af denne ekstra sikkerhed til vores kunder, selvom vi endnu aldrig har haft en sag med en kunder, der ikke nemt kunne løses med god kundeservice fra vores side.

Du kan altid tjekke at vores certificering gælder ved at klikke på e-mærket øverst til venstre på siden på pc nederst i højre hjørne på mobil.
.
e-mærket webshop

 

Vi vil i øvrigt anbefale dig at hente e-mærkets browser udvidelse SIKKER SHOPPING, som hjælper dig med at undgå fup på nettet.