Din kurv
Luk alternativ Ikon
LEVERING 1-3 DAGE | FRAGT 29 KR. | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 399 KR.

Vil du være ambassadør for Senseofstyle.dk?

Er du blogger eller influencer med høj integritet og en professionel og proaktiv indstilling til arbejdet, har du mulighed for at blive ambassadør/tester i et samarbejde med vores webshop og vores smykke & accessories mærke LEeNu CPH.

For at komme i betragtning skal du opfylde følgende krav:

  1. Vi foretrækker, at du har både en blog og en Instagram profil (tilknyttet bloggen)
  2. Begge dele skal være dansksprogede
  3. Du skal helst have en profil med mere end 5K følgere på IG, men er du rigtig god til at aktivere dine trofaste følgere og ind imellem når op på mere end 500 likes og adskillige kommentarer på dine opslag, kan vi godt nøjes med +3K
  4. Vi søger først og fremmest IG'ere/bloggere som arbejder indenfor temaerne smykker/accessories/mode, men andre temaer er også velkomne, såfremt de førstnævnte temaer ind imellem berøres - fx mommyblogger, kendis, madblogger, beauty, etc., vi er dog ikke interesserede i rene interiør/indretningsblogs
  5. Vi er ude efter voksne bloggere +25, men andre kan også komme i betragtning, såfremt ovenstående krav er mødt
  6. Er du mor til en pige (som også er med på dine opslag ind imellem), er det et plus, men ikke et krav (du vil dermed også få mulighed for at teste hårpynt til børn)

Lyder det som dig? Så læs videre herunder...

Samarbejdet består i, at vi sender dig produkter fra LEeNu CPH kollektionen (smykker, hårpynt, tørklæder, mv), som du skal teste og vise på din blog og IG - i første omgang laver vi en test af samarbejdet og sender dig 1-2 produkter, som du kan prøve kræfter med - vær opmærksom på, at det er webshoppen Senseofstyle.dk, som du skal markedsføre.

Det er et krav for samarbejdet, at du både viser billeder af produkterne på din blog, i dit IG feed og i din story (og altså ikke kun i story).

Opslagene skal naturligvis ledsaget inspirerende tekst og korrekte links til webshoppen.

Bliver test-samarbejdet succesfuldt, fortsætter vi løbende, så længe begge parter har fordel af det. Undervejs kan der evt. blive tale om decideret affiliate samarbejde, hvor du deler rabatkoder til shoppen og modtager en andel af salget.

Hvis du imødekommer nedenstående, er der større chance for succes i samarbejdet og dermed mulighed for fortsat samarbejde:

  • Flotte billeder med link til vores webshop (fra din blog) eller til vores IG profil (fra din IG profil): @senseofstyledk
  • Korrekte link til kategorier/produkter (tjek gerne med os, hvilket link der foretrækkes på det pågældende opslag)
  • Masser af likes og kommentarer på opslag, der omhandler vores produkter
  • Opslag på størstedelen af de fremsendte produkter (og gerne flere opslag)

Et andet krav for samarbejdet er, at vi må reposte dine opslag på FB, IG og i vores anden markedsføring (eksempelvis i nyhedsbreve) - naturligvis altid med kreditering til dig.

Vi er ikke interesseret i konkurrence- eller giveaway-samarbejder, men det vil være et plus for samarbejdet, hvis du deler vores eventuelle egne konkurrencer og tilbud.

Som udgangspunkt vælger vi testprodukterne ud, men vi prøver altid at ramme den stil, du repræsenterer, og vi er selvfølgelig åbne for ønsker, men kan ikke garantere, at vi kan imødekomme dem pga. begrænset sortiment på nogle varer.

Lyder ovenstående interessant for dig, så send en mail til Tina, der er indehaver af Senseofstyle.dk, med link til din blog og IG, på kontakt@senseofstyle.dk

(Venligst kopier ikke ovenstående tekst, da den er beskyttet af ophavsret, og overskridelse kan medføre bøde og retsforfølgelse - læs mere om dette under vores betingelser)