Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt 29,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 399,- FRAGT 29,- | LEVERING 1-3 DAGE | GRATIS FRAGT v. 399,- | 14 DAGES RETURRET | E-MÆRKET - SIKKER HANDEL

Vil du være ambassadør for Senseofstyle.dk?

Er du blogger eller influencer med høj integritet og en professionel og proaktiv indstilling til arbejdet, har du mulighed for at indgå i et samarbejde med vores webshop og vores smykke & accessories mærke LEeNu CPH.

For at komme i betragtning skal du opfylde følgende krav:

  1. Vi foretrækker, at du har en aktiv blog og en Instagram profil (tilknyttet bloggen), har du "kun" en succesfuld Instagram profil, så er det bare helt fint.
  2. Begge dele skal være dansksprogede.
  3. Du skal helst have en profil med mere end 5K følgere på IG, men er du rigtig god til at aktivere dine trofaste følgere og ind imellem når op på mere end 100 likes og adskillige kommentarer på dine opslag, kan vi godt nøjes med +3K.
  4. Vi søger først og fremmest IG'ere/bloggere, som arbejder indenfor temaerne smykker/accessories/mode, men andre temaer er også velkomne, såfremt de førstnævnte temaer ind imellem berøres - fx mommyblogger, kendis, madblogger, beauty, etc., vi er dog ikke interesserede i rene interiør/indretningsblogs.
  5. Vi er ude efter voksne bloggere +25, men andre kan også komme i betragtning, såfremt ovenstående krav er mødt.
  6. Er du mor til en pige (som også er med på dine opslag ind imellem), er det et plus, men ikke et krav (du vil dermed også få mulighed for at teste hårpynt til børn).

Lyder det som dig? Så læs videre herunder...

Samarbejdet består i, at vi sender dig produkter fra LEeNu CPH kollektionen (smykker, hårpynt, tørklæder, mv), som du skal teste og vise på din blog og IG profil - i første omgang laver vi en test af samarbejdet og sender dig 1-2 produkter, som du kan prøve kræfter med - vær opmærksom på, at det er webshoppen Senseofstyle.dk, som du skal markedsføre og ikke kun vores smykkebrand LEeNu CPH.

 

Det er et krav for samarbejdet, at billeder af produkter også bliver vist i dit IG feed og  ikke kun i story!

 

Bliver test-samarbejdet succesfuldt, kan vi fortsætte løbende, så længe begge parter har fordel af det. Undervejs kan der evt. blive tale om decideret affiliate samarbejde, hvor du deler rabatkoder til shoppen og modtager en andel af salget.

Dine billeder kan enten linke til vores webshop eller til vores IG profil: @senseofstyledk

Et krav for samarbejdet er, at vi må reposte dine opslag på FB, IG og i vores anden markedsføring (eksempelvis i nyhedsbreve) - naturligvis altid med kreditering til dig.

Vi er ikke interesseret i konkurrence- eller giveaway-samarbejder.

Som udgangspunkt vælger vi testprodukterne ud, men vi prøver altid at ramme den stil, du repræsenterer, og vi er selvfølgelig altid åbne for ønsker, men kan ikke garantere, at vi kan imødekomme dem pga. begrænset sortiment på nogle varer. Modtager du produkter, som du ikke ønsker at markedsføre, sender du dem naturligvis bare retur indenfor 14 dage fra modtagelse - vi dækker returporto.

Lyder ovenstående interessant for dig, så send en mail til Tina, der er indehaver af Senseofstyle.dk, med link til din blog og/eller IG, på kontakt@senseofstyle.dk

 

Er der ikke lavet indlæg på fremsendte produkter indenfor 60 dage, vil samarbejdsaftalen blive anset som ikke overholdt, og der fremsendes faktura på produkterne.

(Venligst kopier ikke ovenstående tekst, da den er beskyttet af ophavsret, og overskridelse kan medføre bøde og retsforfølgelse - læs mere om dette under vores betingelser)