Sense Of Style betalingsmetoder

Puder

Her finder du smukke luksuriøse pyntepuder og pyntepudebetræk til boligen - brug dem i sofaen, på sengen eller i yndlingsstolen.

Puderne har mange forskellige designs og kan mixes og matches på tværs af mønstre og materialer, som fx velour, hør, bomuld, strik eller læder. Vi har puder, der er quiltede, andre har print, broderi eller stene og pailetter, og nogle af puderne eller pudebetrækkene er hæklede.


Store puder

Vi forhandler en lang række puder i forskellige designs og udformninger. Fælles for dem er at de alle er store pyntepuder; de fleste er 50x50 eller 45x45 cm, men enkelte puder er 40x40 cm.

De store puder kan mixes på kryds og på tværs, og vi er vilde med stilen med rigtig mange forskellige puder sammen. Det giver en lækker og velindrettet stue med personlighed, når sofaen er stylet med et væld af store, smukke puder.

Puder med pyntepudebetræk

Alle de puder vi har i webshoppen, sælges med fyld, medmindre der står andet i den enkelte beskrivelse. Det vil sige, at du skal ikke bekymre dig om, at købe monteringspuder til pudebetrækkene, du får en færdig pude til at sætte i sofaen med det samme, når du modtager din ordre.

Puderne er dog alle med åbning, oftest med skjult lynlås, så du kan tage pudebetrækket af. Vi anbefaler at du ikke vasker pyntepudebetrækkene, men nøjes med at lufte dem en gang imellem.

Velour puder

Det skal ikke være nogle hemmelighed, at vi er store fans af velour i indretningen, og derfor har vi gerne flere forskellige typer velour puder eller velour pudebetræk på lager.

Vi elsker kombinationen af velour og afdæmpede farver, som giver et eksklusivt og lækkert look, uanset om du bruger puderne i sofaen, lænestolen eller på sengen.

Velour puderne kan være helt enkle, med broderi eller med flot, quiltet velour. Nogle kan også have guldtryk ovenpå materialet.

Puder med print

Puder med print og tryk er altid populære.

Printet ændrer sig efter hvad boligtrenden dikterer lige nu, men puder med blade, palmeblade, blomster, kroner, mandala eller dyr er ofte nogle af de trends, vi ser mest.

Monteringspuder

Pudefyld eller monteringspuder som det korrekte navn er, har vi valgt at have i webshoppen, som en service til de kunder der forelsker sig i nogle af vores fine pyntepudebtræk uden fyld.

De skal naturligvis kunne tages i brug med det samme, så derfor har vi monteringspuderne i de samme størrelser som de pudebtræk vi fører, og til yderst fornuftige priser.

 

Vi sælger ikke pels eller skind fra eksotiske dyr, så skulle du finde puder eller tæpper med pels, eller croco, kan du være helt sikkert på, at det bare er fake fur eller præget skind.

Vi du se ægte skind og pels fra den slags dyr, kan du gøre det her.