Sense Of Style betalingsmetoder

Puder

Her finder du smukke luksuriøse pyntepuder til sofaen, sengen eller yndlingsstolen. Puderne har forskellige designs og kan mixes og matches på tværs af mønstre og materialer, som fx velour, hør, strik eller læder. Vi har puder der er quiltede, andre har print, broderi eller pailetter, og nogle sofapuder er hæklede.

Store bløde tæpper og plaider til hjemmehygge, og til at pynte i din bolig, i materialer som velour, strik eller bomuld, og flotte løbere og små gulvtæpper, der hurtigt kan forny og forskønne din boligindretning. 


Puder med pyntepudebetræk

Alle de puder vi har i webshoppen, sælges med fyld, medmindre der står andet i den enkelte beskrivelse. Det vil sige, at du skal ikke bekymre dig om, at købe monteringspuder til pudebetrækkene, du får en færdig pude til at sætte i sofaen med det samme, når du modtager din ordre.

Puderne er dog alle med åbning, oftest med skjult lynlås, så du kan tage pudebetrækket af. Vi anbefaler at du ikke vasker pyntepudebetrækkene, men nøjes med at lufte dem en gang imellem.

 

Vi sælger ikke pels eller skind fra eksotiske dyr, så skulle du finde puder eller tæpper med pels, eller croco, kan du være helt sikkert på, at det bare er fake fur eller præget skind.

Vi du se de smukke skind og pelse i ægte udgave, kan du gøre det her >>