Sense Of Style betalingsmetoder

Sølv Øreringe

Sværger du til sølv, har vi i denne kategori udvalgt de øreringe, der passer til din smag. Vores udvalg af sølv øreringe spænder fra de helt små ørestikker i sølv til de store, markante statement øreringe i sølv.

I denne kategori finder du både øreringe der er i sterling sølv og øreringe der er sølvbelagt.

Foretrækker du guld, kan du se vores guld øreringe her.


Øreringe i sølv

Sølv øreringe er helt klart danskernes favorit, sølvfarve har altid været meget elsket, når det handler smykker.

Vi har både sølv øreringe i ægte sterling sølv og forsølvet kobber i vores sortiment. Vi har altid et stort, varieret udvalg i sølv øreringe.

Vores sølv øreringe med krystaller er super populære, og vi har gerne flere forskellige designs i denne type øreringe.

De krystaller der sidder i de fleste af vores krystaløreringe er dem der hedder cubisk zirkonia, også kaldet CZ. Dette er en kunstig fremstillet krystal, som gerne bruges i stedet for diamant, da den er langt mere budgetvenlig, men stadig giver et usandsynligt smukt, funklende skær.

Sølv creoler

Vi har mange forskellige designs og vi prøver altid at have flere forskellige typer sølv creol øreringe i webshoppen, da de er meget populære.

Sølv creoler bliver også kaldt sølv hoop øreringe eller sølv hoops, og det er de 2 navne vi typisk benævner modellerne med i her i shoppen. Ind i mellem kan vi godt finde på at kalde dem sølv creol øreringe også, men det er typisk, når det er de lidt mindre runde sølv øreringe.

Under hvert model er der beskrevet, hvordan de lukkes, da der er flere typer lukning, og det er en smagssag, hvilken man foretrækker.