Sense Of Style betalingsmetoder

Tasker & Punge

Her finder du clutches, tasker, punge og andet tasketilbehør i flere designs.

Clutches er mindre tasker i et enkelt og elegant design, der passer til fest, en aften i byen, en middagsaftale eller en tur i teatret, de kan være med eller uden hank eller skulderstrop.

 


Multifunktionelle Tasker & Punge i Læder

Alle vores tasker og punge er i ægte læder eller i højkvalitets kunstlæder, hvilket betyder at kvaliteten er i top, og de holder til mange års brug, og bliver ved at være pæne.

Samtidig forsøger vi at finde produkter til denne kategori, som du kan bruge på flere måder; crossbody tasker med aftagelige remme, så de kan transformeres om til en lidt mere elegant clutch, eller punge der har et design og en størrelse, der gør at de også kan bruges som lækre kosmetikpunge, toilettasker eller som enkle mini clutches.

Som med alt andet læder, vil vores tasker og punge holde sig pæne længere, hvis de får lidt pleje ind imellem. Almindeligt læderfedt kan bruges til almindeligt glat skind, som de fleste af vores produkter er produceret i, og skal din taske med dig ud på lange cykelture el. lign. i alt slags vejr, vil også en imprægnering et par gange om året være en god idé.

Langtidsholdbare Mode Tasker med stil

Vi udvælger altid tasker til webshoppen, der holder princippet om, at tilbyde vores kunder produkter der macther moden, men som samtidigt er i et elegant og stilsikkert design, der kan benyttes i lang tid fremover.

De clutches, tasker og punge du finder her, kan bruges i mange år fremover, for vi har sørget for at stil, kvalitet og design går op i en højere enhed, og at alle disse produkter, udover deres praktiske funktioner, styrker din personlige stil og elegance.