Sense Of Style betalingsmetoder

Hoops

Hoops, hoops øreringe eller creol øreringe som de også bliver kaldt, er en evig klassiker. I denne kategori finder du hoops i guld, sølv og forskellige andre materialer - det er altid beskrevet på den enkelte vare, hvilket materiale den er udført i.

De formår på magisk vis at føje ekstra ynde og femininitet til den der bærer hoops øreringene, og det er ikke uden grund at disse runde øreringe altid er populære blandt kvinder i alle aldre.

Se alle vores øreringe her.

 


Hoops øreringe

Hoops, hoops øreringe, runde øreringe, creoler eller creol øreringe - kært barn har mange navne, men navnet beskriver det samme; de evigt populære runde øreringe udformet som ringe, der går gennem øret.

De har haft mange udformninger gennem tiden, men de helt klassiske, glatte ringe er en klassiker. Men der er et utal af styles og modeller; store, små, med mønster eller med stene.

Hoops øreringe i forskellige størrelser med små vedhæng, perler eller kvaste er også topaktuelle lige nu.

Vores udvalg i hoops øreringe spænder fra de helt tynde, klassiske modeller til de brede, matte, med og uden sten og nogle er endda sammensat af mange små tråde eller har præget mønster. 

Vi har hoops til enhver smag og lejlighed, og vi får løbende nye styles på lager af de populære øreringe.

 

Hoops i guld

Vores hoop øreringe i guld er udformet i enten forgyldt sterling sølv, messing eller en guldbelagt kobberlegering - det er beskrevet på produktet, hvilket materiale der er tale om.

Hoops i guld er nogle af de mest feminine og elegante øreringe du kan bære. De føjer altid lidt ekstra elegance til din styling, og er et sikkert valg, hvis du godt kan lide den feminine og lukusriøse stil.

Kan du lige at give den lidt ekstra gas, skal du vælge et par guld hoops med små funklende krystaller - det giver dem lige en tand mere luksus.

 

Hoops øreringe i sølv

Hoops i sølv eller sølvbelagt er et hit i webshoppen. Vi sælger rigtig mange af de forskellige designs, og vi forsøger altid at have et bredt udvalg i sortimentet.

De populære hoops kan bruges til alle anledninger, og alle tøjstile. Er man i tvivl om smykkerne, er hoopsene altid et hit.

De kommer med forskellige typer lukninger, læs på det enkelte produkt, hvis du vil vide, hvordan de hver især virker.

 

Store hoops

Vores creoler fås i mange størrelser og designs, både de store modeller til de modige, små hoops og også de brede og tykke creoler, som er der er kommet igen de seneste par år.

Er du vild med de chunky hoops, så hold endelig øje med denne kategori, for dem kommer der flere og flere af.

Creol øreringe har altid været populære, og har været designet på et utal af måder gennem tiderne, og der er ingen tvivl om, at det bliver ved med at være aktuelle, uanset hvordan moden ændrer sig.