Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-3 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET | E-MÆRKET - SIKKER HANDEL

Leveringsbetingelser

Vi leverer til hele Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).

Ordrer kan afhentes gratis på virksomhedsadressen eller i vores butik i Sorø efter forudgående aftale.
Ved ordrer, hvor der er bestilt afhentning, reserveres varerne på ordren i 72 timer. Er ordren ikke afhentet indenfor de 72 timer, annulleres ordren.

Vi tilbyder gratis fragt på alle ordrer over 499 kr. (til nærmeste pakkehop).

Vores standard fragtpris er 39 kr. for varer under 500g.
Leveringstid er 1-3 hverdage.
Ved fragtprisen på 39 kr. leveres til nærmeste pakkeshop.

Hjemmelevering tilbydes for en fragtpris fra 49 kr. for varer under 500g. Leveringstiden er her 2-4 hverdage.

Fragtpris til pakkeshop for varer over 500g er 59 kr.
Hjemmelevering for varer over 500g er 69 kr.

For adresser i en kort radius fra vores virksomhedsadresse i Sorø, tilbyder vi lokal levering til en fragtpris af 25 kr. Lokal levering kræver, at vi kan stille pakken et sikkert sted på adressen, såfremt modtager ikke er hjemme.

OBS: Ovenstående leveringspriser gælder ikke for store/tunge varer, som enten skal afhentes, eller kan leveres ved en fragtpris på 99 kr. til privatadresser på Sjælland. Begge dele efter forudgående aftale. Det er tydeligt beskrevet på de varer, der er store/tunge.

Enkelte store/tunge varer er kun til afhentning hos os i Sorø.

Aftale om afhentning eller levering på Sjælland skal via mail på: kontakt@senseofstyle.dk

Levering på Sjælland efter aftale sker udelukkende til adresser, der trafikalt er let tilgængelige. Der leveres i gadeplan, og modtager skal være hjemme til at tage imod ordren.

 

Ved spidsbelastninger i webshoppen, som fx travlhed, sygdom, tilbudskampagner o.lign. samt ved helligdage, jule-, udsalgs- og ferietid må der påregnes længere leveringstid.

Alle ordrer sendes med den for os billigst mulige løsning gennem enten DAO, Postnord eller GLS. Pakkens vægt, størrelse og værdi er afgørende for valg af løsning. Skriv endelig til os på kontakt@senseofstyle.dk, hvis du vil høre mere om leveringsmetoden på netop din ordre.

Køber afholder selv udgiften til returforsendelser.